Дан Удружења 07.03.2014

Удружење РВИ и ППБ града Чачак је 07.03.2024.године обележило четрнаесту годишњицу у сали Скупштине града у Чачку, одржавањем свечане седнице Удружења.

Свечаној седници присуствовали су помоћница градоначелника града Чачка Маријана Петронијевић, председник Удружења РВИ и ППБ Србије Јовица Павловић и почасни председник Удружења РВИ и ППБ Србије Радиша Миливојевић, чланови градског већа, представници јавних предузећа, МУП-а и МО, удружења и 40 чланова Удружења.

Честитајући дан Удружења, Јовица Павловић је истакао да је Удружење у Чачку једно најактивнијих у Србији, и захвалио граду Чачку на подршци и помоћи члановима, и најавио бољу сарадњу са СУБОС-ом, као и измену неких делова закона.

Савез Удружења Бораца Србије је онемогућен да присуствује свечаној седници, али је послата честитка поводом дана Удружења, коју је председник Давидовић прочитао.

Желим да и нова покољења Чачана знају и памте шта сте ви и ваши дали за слободу. Држава Србија и град Чачак увек ће бити спремни да вам помогну, и врата града Чачка увек су отворена за све вас, рекла је помоћница градоначелника града Чачка Маријана Петронијевић.

001-dan-udruzenja.JPG 002-dan-udruzenja.JPG 003-dan-udruzenja.JPG 004-dan-udruzenja.JPG 005-dan-udruzenja.JPG 006-dan-udruzenja.JPG