Годишња и изборна скупштина Удружења

Дана 07.02.2015.године, у сали градског већа града Чачка, у 11 часова одржана је Годишња и изборна скупштина Удружења РВИ и ППБ града Чачак, којој је присуствовало 35 чланова Удружења.
Годишњој скупштини Удружења присуствовао је председник Удружења РВИ и ППБ Србије, Радиша Миливојевић који је рекао да је изузетно задовољан радом Удружења у Чачку и резултатима које постижу, упркос тешкој материјалној ситуацији, захвалио је граду Чачку који пружа велику подршку. Такође је чланове обавестио у вези доношења новог Закона о основним правима бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца...

На г.скупштини Удружења, члановима су представљени и једногласно усвојени извештај о раду Удружења и финансијски извештај Удружења за 2015.годину.

Такође је и донешено неколико одлука скупштине значајних за нормално функционисање Удружења у 2015.години.

Председник Никола Давидовић је позвао чланове на активније учешће у раду Удружења, упознао их са наредним активностима, обавестио их о проблемима у раду, и нагласио да РВИ и ППБ живе у тешким условима делећи судбину целог друштва, али да су увек били уз свој народ и са својим народом.Нагласио је и "Незаборавимо допринос који су чланови нашег Удружења дали одазивањем на позив Отаџбине и жртве коју су поднели, бранећи своју државу и свој народ, испунивши како законску тако и своју уставну обавезу, низбегавајући, нескривајући се"...

Председник Давидовић се захвалио граду Чачку, јавним предузећима у граду и донаторима на подршци и помоћи у раду, и медијима на медијској подршци коју пружа Удружењу.

IMG_4644.jpg IMG_4647.jpg IMG_4649.jpg IMG_8509.jpg

Прилог ТВ Галаксија 32 Чачак

Прилог Телевизија Телемарк Чачак