Годишња скупштина Удружења РВИ и ППБ Чачак

Дана 13.02.2016.године, у сали градског већа града Чачка, у 11 часова одржана је Годишња скупштина Удружења РВИ и ППБ града Чачак, којој је присуствовало 38 чланова Удружења.
Годишњој скупштини Удружења присуствовао је председник Удружења РВИ и ППБ Србије, Радиша Миливојевић који је рекао да је изузетно задовољан радом Удружења у Чачку и резултатима које постижу, упркос тешкој материјалној ситуацији, захвалио је граду Чачку који пружа велику подршку. Такође је чланове обавестио у вези формирања САБОР-а(Савеза борачких организација Србије)...

На г.скупштини Удружења, члановима су представљени и једногласно усвојени извештај о раду Удружења и финансијски извештај Удружења за 2015.годину.

Такође је и донешено неколико одлука скупштине значајних за нормално функционисање Удружења у 2016.години.

Председник Никола Давидовић је позвао чланове на активније учешће у раду Удружења, упознао их са наредним активностима, обавестио их о проблемима у раду, и нагласио да РВИ и ППБ живе у тешким условима делећи судбину целог друштва, али да су увек били уз свој народ и са својим народом.

Председник Давидовић се захвалио Министарсву за рад,борачка и социјална питања, граду Чачку, јавним предузећима у граду и донаторима на подршци и помоћи у раду, и медијима на медијској подршци коју пружа Удружењу.

 

Прилог ТВ Галаксија 32

 

Прилог ТВ Телемарк

 

sk.JPG sk1.JPG sk2.JPG sk3.JPG